Nieuwe website online Adequaat Personeelsadvies
 

Het is zover: de website van Adequaat Personeelsadvies is vernieuwd.  De gloednieuwe site (versie 2.0) is online.

Het vertrouwde grijsblauw is gebleven, net als het logo, maar de opbouw en het uiterlijk heeft een hele andere look gekregen.

Bij de re-styling van de site ben ik vanzelfsprekend niet over een nacht ijs gegaan. Daar zijn maanden van brainstormen, ontwerpen, bouwen en puntjes op de i zetten aan vooraf gegaan: lay-out, teksten en inzet van media. Maar nu is dat grote moment: de lancering van mijn nieuwe website.

Waarom een nieuwe site?

In 2016 is Adequaat Personeelsadvies low profile begonnen met een summiere website. Nu ruim drie jaar later heb ik niet alleen een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt, maar ook is Adequaat Personeelsadvies enorm gegroeid met een netwerk van samenwerkende partners. Inmiddels werk ik met veel professionals samen en heb ik vele ondernemers mogen ondersteunen bij hun personeel gerelateerde vraagstukken.

De oude website gaf niet meer goed weer wat ik te bieden heb. Dus werd het tijd om de focus aan te scherpen.

Nieuwe rubrieken en onderdelen

Een grondige verbouwing was nodig: de site moest beter, moderner en is uitgebreid met een blog. De nieuwe site heeft een design dat een representatiever beeld geeft van Adequaat Personeelsadvies, aansluit bij de diensten en ook bij mij persoonlijk.

De structuur van de website is logischer en overzichtelijker. Ik heb ervoor gekozen om mijn dienstenpakket op te splitsen in 4 hoofdgroepen, namelijk: Personeelsadministratie, Personeelsadvies, Projectmatig en Interim. Hierdoor is het makkelijker en sneller navigeren en duidelijker voor mijn bezoekers op welke vlakken Adequaat Personeelsadvies MKB’ers kan voorzien van ondersteuning en advies rond personeel gerelateerde vraagstukken.

Nieuws

Vanaf komend jaar kun je regelmatig een blog verwachten waarin ik je op de hoogte houd van actuele ontwikkelingen rondom personeel & organisatie, relevante wetgeving en de diepte in ga op de diensten die ik aanbied. Aan de hand van praktijkvoorbeelden geef ik je een kijkje in de keuken van de vraagstukken die ik zoal tegenkom en die mogelijk ook voor jou relevant kunnen zijn.

Mijn doel is jou te informeren en mijn kennis met jou te delen.

Wat verandert er niet?

Met de nieuwe site verandert er een ding niet en dat is mijn drive om kwaliteit te leveren, kennis over te dragen en adequaat te werk te gaan om op die manier een bijdrage te leveren aan de ambities van mijn klanten. Het is een site geworden waar ik trots op ben. Een website die goed weergeeft hoe ik wil omgaan met opdrachtgevers en werk. Overzichtelijk, persoonlijk, ontwikkelingsgericht en met passie.

Een nieuwe website moet gevierd worden

Om deze nieuwe stap te vieren, geef ik aan één MKB-ondernemer een proefpakket van 3 uur weg.

Zijn er personeelsvraagstukken die maar blijven liggen? Wil je een professionalisering van je personeelsbeleid, maar ontbreekt het je aan de expertise?

Stuur mij dan een mail met je vraag. Op woensdag 9-1-2019 kies ik blind een vraag uit de inzendingen en wie weet ga ik voor drie uur voor je aan de slag.