Nicole Ehlers
MKB-partner in HR/ P&O


MKB ondernemers die het lef hebben om van de gebaande paden af te wijken inspireren en adviseren bij het verwezenlijken van hun missie. Dát is mijn missie!
Als ondernemer heb je in grote lijnen voor ogen hoe je jouw missie wilt realiseren. Ik breng hier structuur in en help je bij het maken en bouwen van een concreet en duurzaam (personeels)management.
Na de Hotelschool in Maastricht bekleedde ik diverse leidinggevende horeca functies in binnen- en buitenland. Na een aantal jaren wilde ik mijn horizon verbreden en besloot ik de opleiding personeelsmanagement te volgen. Hierna ging ik binnen diverse organisaties aan de slag als HR adviseur. Vervolgens werd ik HR manager voor de huizen van de Oostwegel Collection. Daar was ik verantwoordelijk voor het (opzetten) van het personeelsbeleid. Mede hierdoor werd de organisatie in 2007 bekroond met de prestigieuze Dutch Hotel Award.
Inmiddels heb ik 25 jaar ervaring op het gebied van personeelsmanagement. Daarnaast heb ik brede kennis op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfspsychologie en hospitality. Ik zie hierdoor snel wat de risico’s zijn en wat er beter of efficiënter kan. Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan binnen diverse organisatieniveaus én branches. Hierdoor kan ik door meerdere brillen naar de organisatie kijken en help ik ook anderen bij het inzichtelijk maken van de verschillende zienswijzen.